Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Videos 360ο για DualSense, Pulse 3D Headset, Media Remote και HD Camera

*
Η Sony δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες και videos 360 μοιρών για τα DualSense, Pulse 3D Headset, Media Remote και HD Camera του PS5. Τα περιφερειακά της νέας κονσόλας περιγράφονται πλέον αναλυτικά στο επίσημο site της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ και τα σχετικά videos δείχνουν περιμετρικά κάθε ένα από τα προϊόντα. Ας τα δούμε ένα προς ένα.


Μάθετε τα πάντα για το PS5


DualSense
Για το χειριστήριο του PS5 γίνεται αναφορά στο Haptic Feedback, τα Adaptive Triggers, το ενσωματωμένο μικρόφωνο με το headset jack και το πλήκτρο create, καθώς και την ενσωματωμένη μπαταρία και τον motion sensor.




Pulse 3D Headset
Το ασύρματο σετ ακουστικών έρχεται ρυθμισμένο ειδικά για το 3D audio και με τεχνολογία Tempest 3D AudioTech, βελτιωμένο σχεδιασμό, δύο κρυμμένα μικρόφωνα, πλήκτρα ελέγχου, μπαταρία που διαρκεί 12 ώρες και υποδοχή ακουστικών 3.5mm.



Media Remote
Το χειριστήριο για τα multimedia στο PlayStation με όλα τα σχετικά πλήκτρα και συμβατότητα μέχρι και με τις σχετικές τηλεοράσεις.



HD Camera
Η νέα κάμερα του PS5 μπορεί να κάνει capture σε 1080p, να εστιάσει στον παίκτη αφαιρώντας (με τη χρήση εργαλείων) το background και έρχεται με το ειδικό ενσωματωμένο stand της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Βλέπω ότι λόγω του haptic feedback έχει χοντρυνει αρκετά το σημείο πίσω από τα r2/l2, κάτι που τουλάχιστον σε 3rd party χειριστήρια που έχω δοκιμασει είναι άβολο.

*