Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Η Ιαπωνία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για το Xbox»

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2020 πως η ιαπωνική αγορά είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη για το Xbox. Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι και οι πληροφορίες που έδωσε στη συνέχεια. To Xbox Game Pass για κονσόλες και PC λανσαρίστηκε στην εν λόγω αγορά τον Απρίλιο και έχει φέρει περισσότερους gamers στις συσκευές Xbox από ποτέ άλλοτε. Οι ενεργοί χρήστες του Xbox Live παρουσιάζουν άνοδο της τάξης του 82% σε σχέση με την περσινή χρονιά, ενώ και οι παραπάνω δύο εξελίξεις έχουν φέρει περισσότερους Ιάπωνες developers και indie ομάδες προς την πλευρά της Microsoft. Τέλος, αποκαλύφθηκε πως το ένα τρίτο των συνδρομητών του Xbox Game Pass παίζει τουλάχιστον έναν ιαπωνικό τίτλο κάθε μήνα. Δείτε τη δήλωση στο 14.16 του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*