Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Μίλησε για επόμενες εξαγορές, περισσότερα ενήλικα games, PlayStation και Nintendo Switch

*
Ο Phil Spencer παραχώρησε μια συνέντευξη στο GameReactor και απάντησε σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως το μέλλον με νέες εξαγορές και τα games που θα έρθουν από τα Xbox Game Studios. Ο Spencer σημείωσε αρχικά πως θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το Xbox game Pass, ενώ για να γίνει αυτό ίσως προχωρήσουν και αρκετές ακόμη εξαγορές. Σε ό,τι αφορά τα games που θα ήθελε να δει τα επόμενα χρόνια, μίλησε περισσότερο για ενήλικο περιεχόμενο, για casual περιεχόμενο με ευρύτερη απήχηση καθώς και για καλύτερο διαχωρισμό των ειδών στα studios της εταιρείας.

«Το πλάνο μας είναι ένα business model που χρειάζεται επένδυση σε αρχικό στάδιο για να αποδώσει αργότερα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά στην επέκταση της υπηρεσίας σε άλλες κονσόλες και πλατφόρμες, όπως το Nintendo Switch, o Spencer τόνισε πως «η προτεραιότητά μας είναι να προσεγγίσουμε περισσότερους παίκτες. Έτσι πήγαμε στο PC, καθώς υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια παικτών εκεί έξω που δεν έχουν Xbox. Πήγαμε στο mobile γιατί υπάρχει ένα δισεκατομμύριο Android συσκευών στον πλανήτη. Είναι προφανώς μεγαλύτερη βάση από οποιαδήποτε μιας απλής κονσόλας. Ψαχνόμαστε με το iOS, θα έρθουμε κι εκεί σε κάποια χρονική στιγμή. Υπάρχουν εκεί έξω smart TVs, Chromebooks, Fire TV και άλλες συσκευές. Αγαπώ το Nintendo Switch, αγαπώ το PlayStation και θεωρώ πως έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στη βιομηχανία. Αλλά δεν νομίζω ότι εκεί βρίσκεται μια εγκατεστημένη βάση για εμάς. Ωστόσο θα είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Αν θέλουν να είναι μάγκες πρέπει να φτιάξουν studio και όχι να αγοράζουν έτοιμα studio με έτοιμα IPs

*