Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation 5 και Nintendo Switch οδηγούν τις πωλήσεις hardware στις ΗΠΑ

*
Το Nintendo Switch ήταν η κορυφαία κονσόλα σε πωλήσεις συστημάτων στις Η.Π.Α. τον Ιούλιο και το The Legend of Zelda: Skyward Sword βρέθηκε στην κορυφή των video game charts. Από την άλλη το PlayStation 5 σημείωσε τις καλύτερες πωλήσεις σε δολλάρια. Σύμφωνα με της NPD Group, το Nintendo Switch είναι από έτος σε έτος η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις, τόσο σε δολλάρια όσο και σε μονάδες.

Όπως αναφέρει ο αναλυτης της NPD, Mat Piscatella οι πωλήσεις hardware σημείωσαν άνοδο 98% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020 και έφτασαν τα $323 εκ. Είναι ο καλύτερος Ιούλιος από πλευράς πωλήσεων μετά το 2008 και ο τρίτος όλων των εποχών.


Ως τώρα, για όλο το 2021, το Call of Duty Black Ops: Cold War είναι ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις και δεύτερο πέρασε το MLB The Show 21, που άφησε τρίτο το Resident Evil Village.

Τέλος, οι πωλήσεις ψηφιακού περιεχομένου σημείωσαν άνοδο $232 εκ. σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2020, καθοδηγούμενες από την αύξηση πωλήσεων για φορητές συσκευές, τις συνδρομές και τις αγορές DLCs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*