Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Το Kid A Mnesia Exhibition έρχεται σε PS5 και PC (trailer)

Οι RadioHead σε συνεργασία με την Epic Games και την Arbitrarily Good Productions, φέρνουν στο PlayStation 5 και σε PC το Kid A Mnesia Exhibition. Η περιγραφή στη σελίδα του παιχνιδιού αναφέρει πως πρόκειται για “ένα άνω κάτω ψηφιακό/ αναλογικό σύμπαν το οποίο δημιουργήθηκε απο artwork και ηχογραφήσεις για να γιορτάσουν την επέτειο 21 χρόνων των δύο άλμπουμ των RadioHead, το Kid A και το Amnesiac”. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2021.

Ταυτόχρονα, οι RadioHead θα εκδόσουν και το Kid A Mnesia, μια επανακυκλοφορία των δύο δίσκων τους. Στη συλλογή αυτή, θα περιέχεται και ένας τρίτος δίσκος, το Kid Amnesiae και μια κασέτα, το Kid Amnesiette. Αυτά, θα περιέχουν ακυκλοφόρητο υλικό απο τις ηχογραφήσεις των άλμπουμ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*