Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Remote play με το Xbox One προσφέρει το νέο Xbox app για Android

*
Ναι μεν η Microsoft προετοιμάζεται για το λανσάρισμα των Xbox Series X και Xbox Series S, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παραμερίσει τα υπόλοιπα στοιχεία του οικοσυστήματος του Xbox. Στο πλαίσιο αυτό κυκλοφόρησε το ανανωμένο Xbox mobile app για συσκευές Android.

Εκτός από αλλαγές στο σχεδιασμό και το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, έχουν προστεθεί αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι η δυνατότητα των χρηστών να παίζουν στις φορητές συσκευές τους τίτλους του Xbox One, κάτι που ως τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο για τους Insiders. Επιπλέον επιτρέπεται το setup ενός Xbox Series X ή Xbox Series S κάτι που θα κάνει πιο εύκολη τη μετάβαση στη νέα γενιά.


Ακόμα, οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τις λίστες φίλων τους και τις ειδοποιήσεις μέσω του app, αλλά και να διαχειρίζονται τη βιβλιοθήκη με τα παιχνίδια τους. Τέλος είναι προσρμοσμένο στα sharing features των επερχόμενων κονσόλών και έτσι θα μπορείτε να ανεβάζετε με ευκολία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες και videos από τα παιχνίδια σας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*