Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Satya Nadella (CEO, Microsoft): “Έχουμε εστιάσει πάρα πολύ στο gaming”

*
Κατά τη διάρκεια του ετήσιου meeting με τους μετόχους της Microsoft, ο CEO της εταιρείας, Satya Nadella, τοποθετήθηκε στο πως βλέπει η αμερικανική εταιρεία την αγορά του gaming. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη νέα γενιά κονσολών. Προσπαθούμε πάντα να παράγουμε τις καλύτερες κονσόλες και να έχουν την κατάλληλη ισχύ για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό gameplay, ενώ στηρίζουμε και την κοινότητα με το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο», σημείωσε αρχικά. Στη συνέχεια τόνισε πως «το ευρύτερο όραμα είναι να βεβαιωθούμε ότι τα 3 δισεκατομμύρια gamers που υπάρχουν εκεί έξω μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους games όπου το θέλουν με όλο το περιεχόμενο που θέλουν και με όποιον θέλουν. Και γύρω από αυτό έχουμε χτίσει τη στρατηγική μας. Διπλασιάσαμε το portfolio μας με την εξαγορά της ZeniMax, προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο με το Xbox Game Pass και συνολικά έχουμε επενδύσει και εστιάσει αρκετά στο gaming».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*