Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sega: Κατοχύρωσε εμπορικό σήμα για το brand Sega NFT

*
Η Sega προχώρησε με την κατοχύρωση εμπορικού σήματος για το νέο της brand Sega NTF. Η εταιρεία έδειξε για πρώτη φορά ενδιαφέρον στο να δουλέψει με NFTs και άλλες τεχνολογίες blockchain τον Απρίλιο του 2021, όταν και αποκάλυψε πως θα συνεργαστεί με την ιαπωνική εταιρεία Double Jump Tokyo για να ξεκινήσει να πουλά ψηφιακή τέχνη, in-game εικόνες και background μουσική που θα βασίζεται σε νέα και κλασικά IPs της υπό τη μορφή NFT. Στη συνέχεια εξέφρασε και πάλι το ίδιο ενδιαφέρον στο πλαίσιο συζήτησης με τους επενδυτές της τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο CEO της Sega, Haruki Satomi, εξήγησε πως ακόμα και αν η εταιρεία επιθυμεί να πειραματιστεί με τα NFTs έχει την επίγνωση των αρνητικών αντιδράσεων στην εν λόγω τεχνολογία και πως θα σκεφτόταν πολύ προσεκτικά το πώς θα την προσεγγίσει. Τώρα λοιπόν η Sega κατοχύρωσε δύο διαφορετικά εμπορικά σήματα για την… καινούργια επιχειρηματική εκστρατεία της. Πρόκειται για τα Sega Classics NFT Collection και Sega NFT, τα οποία συνοδεύονται φυσικά και από τα αντίστοιχα λογότυπα. Μένει να δούμε το πώς θα τα εκμεταλλευτεί, αλλά και τις αντιδράσεις του κοινού σε ότι έχει να τους… προτείνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*