Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shovel Knight: Καθυστέρηση και αύξηση τιμής για τη φυσική έκδοση

Όπως ανακοίνωσε η developer Yacht Club Games, η πολυαναμενόμενη φυσική έκδοση του δημοφιλούς Shovel Knight θα καθυστερήσει κατά ένα μήνα όσον αφορά την τοποθέτησή της στα ράφια των καταστημάτων. Αυτό οφείλεται στην επίσης καθυστερημένη κυκλοφορία της ψηφιακής έκδοσης του τελευταίου expansion με τίτλο Plague of Shadows, μιας και θα πρέπει επίσης να τοποθετηθεί στην disc based έκδοση. Έτσι λοιπόν η επίσημη κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί πλέον για τις 3 Νοεμβρίου με τα άσχημα νέα να συνεχίζονται καθώς η τιμή του τίτλου αυξήθηκε στα €24.99 από €19.99 που είχε αρχικά καθοριστεί.



Από την άλλη, όλες οι κόπιες θα συνοδεύονται από το soundtrack που θα παρέχεται δίχως επιπλέον κόστος. Κι επειδή, ενός κακού, μύρια έπονται, η retail έκδοση για το Xbox One ακυρώθηκε, με την Yacht Club Games να λέει ότι αυτή οφείλεται στις πολιτικές για publishing στη συγκεκριμένη κονσόλα και παράλληλα ευχαριστεί το κοινό για τις προπαραγγελίες στις οποίες είχαν προβεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*