Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: 60 εκατομμύρια PS4 στην αγορά

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Sony για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου είναι διαθέσιμα σε όλους και όπως πάντα το PlayStation 4 δίνει το σύνθημα για τα πάντα. Η εταιρία έχει εφοδιάσει την αγορά με συνολικά 60 εκατομμύρια κονσόλες, προβλέποντας πως μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, που λήγει στις 31 Μαρτίου 2018, αυτό το νούμερο θα έχει σκαρφαλώσει στα 78 εκατομμύρια. Το προηγούμενο οικονομικό έτος 20 εκατομμύρια κονσόλες βρήκαν το δρόμο τους για τα ράφια, με τα τρέχοντα νούμερα πάντως να μην διαχωρίζονται σε PS4, PS4 Slim και PS4 Pro. Αναφέρεται όμως πως τα PS4 Pro και PS VR σημειώνουν ικανοποιητικές πωλήσεις. Πλέον η κονσόλα φαίνεται να έχει κοινή πορεία με το PS2 στην εποχή του, κυρίως όσον αφορά την “πέρασή” του στην αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • attanaze
    • ασταμάτητη η sony και μόνο που συγκρίνεται με ps2 είναι άθλος, ποιος το περίμενε όταν ξεκινούσε αυτή η γενιά, λίγο το vr να πήγαινε καλύτερα!!! να αρχίσουν και οι εταιρίες να βγάζουν καλύτερα παιχνίδια.... ίσως να βιάστηκε λίγο εδώ η sony αλλά δεν ξέρεις ποτέ ένα psvr pro χωρίς τα πολλά καλώδια δεν είναι κακή ιδέα ;)

*