Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Space Jam: A New Legacy, Lebron James, Bugs Bunny και Xbox ενθαρρύνουν νέα παιδιά να ασχοληθούν με programming (trailer)

*
Η Microsoft θέλει να κάνει περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό και έτσι ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Lebron James, τον Bugs Bunny και την ταινία Space Jam: A New Legacy. Ένας από τους στόχους της νέας καμπάνιας είναι η ολοένα και μεγαλύτερη παρακολούθηση των virtual workshops που λαμβάνει χώρα στα Microsoft Stores και στόχο έχει τα παιδιά ηλικίας έως και 8 ετών που μπορούν να παρακολουθήσουν τα σχετικά μαθήματα διάρκειας 90 λεπτών. Μάλιστα, θα υπάρξει και μια ειδική εκπαιδευτική έκδοση αυτών των workshops που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα σχολεία. Θα υπάρχουν ακόμη δύο θεματικά μαθήματα για το Space Jam στο Microsoft Learn, ενώ ανακοινώθηκε και ένας διαγωνισμός που θα «τρέξει» μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και καλεί τα παιδιά να καταθέσουν τις ιδέες τους για το επίσημο Space Jam: A New Legacy arcade videogame. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*