Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Νέο gameplay trailer για το Little Devil Inside

Το Little Devil Inside απέκτησε καινούργιο trailer. Το action-adventure game ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του State of Play που προβλήθηκε τον Ιούνιο του 2020 και - στο νεότερο - έλαβε ένα σημαντικό update καθώς το νέο του trailer μας παρουσιάζει για πρώτη φορά τον χάρτη του, gameplay καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του ταξιδιού.

Το video διαρκεί σχεδόν 5 λεπτά και μας δείχνει το πώς κινούνται οι χαρακτήρες του στον χάρτη, μοιάζοντας με πιόνια σε επιτραπέζιο παιχνίδι. Ο κόσμος του δείχνει πολύ όμορφος, πολύχρωμος και με ξεχωριστό art style. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν τον ανοιχτό του κόσμο έχοντας να αντιμετωπίσουν διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα με το που βρίσκονται. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχουν να κάνουν με πρόβατα που εμποδίζουν τη διάβαση, ή με συμμορίες που τους στήνουν ενέδρα. Επίσης θα υπάρχουν συγκεκριμένα quests που θα μπορούν να αναλάβουν, ενώ, μεταξύ άλλων, θα μπορούν και να μαγειρέψουν.


Το Little Devil Inside θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC, PlayStation 5 και PlayStation 4 ως timed exclusive για κονσόλες, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και για Nintendo Switch και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*