Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το Medal of Honor: Above and Beyond

Κατά τη διάρκεια του gamescom Opening Night Live, η Respawn Entertainment παρουσίασε ένα νέο trailer για το VR game Medal of Honor: Above and Beyond, όπου έχετε την ευκαιρια να μάθετε περισσότερα για το σενάριο του παιχνιδιού.

Το single-player campaign συνδυάζει μάχες σε στεριά, αέρα και θάλασσα. Σκοπός σας είναι να σαμποτάρετε βάσεις των Ναζί. Ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Oculus Connect 6 event και τα γεγονότα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εσείς αναλαμβάνετε το ρόλο ενός πράκτορα της Office of Strategic Services (OSS) που δρα στην Ευρώπη.


Το campaign θα περιλαμβάνει τρία acts και θα βλέπετε τα πάντα από τη δική σας οπτική. Δεν θα υπάρχουν cutscenes και μεταξύ άλλων θα θα πρέπει να βοηθήσετε τη γαλλική αντίσταση. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει υποσχεθεί την προσθήκη multiplayer mode.

Το Medal of Honor: Above and Beyond θα λανσαριστεί για Oculus Rift την επερχόμενη εορταστική περίοδο.



Opening Night Live: Όλες οι ανακοινώσεις, τα trailers και τα games

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*