Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το Destiny 2: Beyond Light expansion

Η Bungie δημοσίευσε το επίσημο story trailer για το Destiny 2: Beyond Light expansion, στο οποίο εμφανίζεται μία σκοτεινή δύναμη σε πυραμίδα του φεγγαριού του Δία Europa. Στο νέο expansion του παιχνιδιού, οι Guardians θα εξερευνήσουν ένα αλλαγμένο σύμπαν με έναν ολοκαίνουριο προορισμό, θα αντιμετωπίσουν νέες περιπέτειες και θα ανακαλύψουν νέες δυνάμεις. Προσοχή όμως καθώς δε θα είστε οι μόνοι που αναζητείτε να χρησιμοποιήσετε το Stasis ως όπλο.

Το Destiny 2: Beyond Light expansion κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου 2020 σε PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia ενώ στις 8 Δεκεμβρίου έρχεται σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Δείτε το νέο trailer που περιβάλλεται από σκοτάδι και έρεβος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*