Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Πάνω από 60 pre-release demos για το Xbox One

*
Το Summer Game Fest συνεχίζεται κανονικά και σύντομα στο επίκεντρο θα βρεθεί το Xbox One, με μια εβδομάδα γεμάτη playable, pre-release demos.

Πιο συγκεκριμένα, από 21 έως και 27 Ιουλίου 2020, οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν πρόσβαση σε 60 pre-release demos και συνολικά 75 έως 100 καθ' όλη τη διάρκεια του Summer Game Fest. Πλήρης λίστα δεν υπάρχει, όμως η Microsoft ανακοίνωσε πως μεταξύ άλλων οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο romantic co-op sci-fi adventure Haven της The Game Bakers, το avian-themed skateboarding game Skateboard της Glass Bottom Games, το audio-based action-adventure The Vale: Shadow of the Crown, το biographical island adventure Welcome to Elk, το Raji: An Ancient Epic της Nodding Heads Games και πολλά άλλα.


Η πλήρης λίστα θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*