Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TGS 2018: Ανακοίνωση του Samurai Spirits της SNK για το PS4

*
Η SNK δεν επαναπαύεται στις δάφνες της μετά την κυκλοφορία του SNK Heroines: Tag Team Frenzy, ετοιμάζοντας έναν νέο τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2018, ανακοίνωσε το reboot του Samurai Spirits το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά στα arcades το 1993. Αυτό σηματοδοτεί και την επαναφορά της σειράς στο προσκήνιο, μετά από πάνω από μια δεκαετία. Στο trailer είναι έκδηλη η περίτεχνη χρήση του cel-shading στον οπτικό τομέα και οι σκηνές μάχης φαίνονται εντυπωσιακές. Ωστόσο, δεν έγινε καμία εκτενέστερη αναφορά στα mechanics του παιχνιδιού και για την ώρα θα πρέπει να αρκεστούμε σε κάποιες αναφορές στην γενικότερη ιστορία που πλαισιώνει τους χαρακτήρες. Το Samurai Spirits αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019 και μέχρι τώρα το PlayStation 4 είναι η μόνη επιβεβαιωμένη πλατφόρμα, ενώ και η κυκλοφορία του στην Δύση παραμένει ένα ερωτηματικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*