Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

THQ Nordic: Εξαγορά 8 studios για το Embracer Group, μέσα σε αυτά η 4A Games

*
Το Embracer Group (THQ Nordic) συνεχίζει τις εξαγορές και πλέον ανακοίνωσε πως προσθέτει στο δυναμικό του 8 νέα studios, μέσα στα οποία βρίσκεται και η 4A Games των Metro. Αναλυτικά, η εταιρεία έχει πλέον στην κατοχή της και τις 4A Games, DECA Games, New World Interactive, Palindrome Interactive, Pow Wow Entertainment, Sola Media, Rare Earth Games και Vermila Studios. Η 4A Games είναι γνωστή για τη σειρά Metro και έχει ήδη πολυετή συνεργασία με τον οργανισμό, μέσω της Deep Silver. Το προσωπικό της (άνω των 150 ατόμων) στα δύο studios σε Μάλτα και Ουκρανία θα συνεχίσουν να εργάζονται ανεξάρτητα κάτω από την ταμπέλα της Saber Interactive. H DECA Games ασχολείται περισσότερο με free-to-oplay games, ενώ η New World Interactive είναι γνωστή για το franchise Insurgency και εργάζεται για ένα νέο game που θα κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2021. Τέλος, η Palindrome Interactive είναι η ομάδα πίσω από το επερχόμενο Immortal Realms: Vampire Wars.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*