Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Dark Phantom: Νέο third person shooter

Η PardisGame Studio αποκάλυψε ένα νέο shooter τρίτου προσώπου που είναι εμπνευσμένο από τα Sin City και Constantine και θα τιτλοφορείται The Dark Phantom. Ο τίτλος έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στην γνωστή πλατφόρμα Kickstarter. Πρωταγωνιστής του νέου νουάρ-κόμικ είναι ο "Dark Phantom", ο οποίος κυνηγάει εγκληματίες σε όλη την πόλη, ενώ η ιστορία εξελίσσεται σε ένα φανταστικό σύμπαν και σύμφωνα με την ομάδα ο τίτλος θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους παίκτες.



Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του The Dark Phantom είναι η over-the-shoulder camera, η δυναμική CQC και οι εχθροί με προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Το νέο third person shooter αναπτύσσεται με την UDK engine, ενώ στόχος της PardisGame είναι να διαθέσει το game το Νοέμβριο του 2014. Το στούντιο χρειάζεται μεγαλύτερη χρηματοδότηση για να βάλει τις τελευταίες "πινελιές" στο game, ενώ κίνητρο (για επιπλέον χρηματοδότηση) αποτελεί η προσθήκη περισσότερων όπλων, περισσότερων εχθρών και η μεταφορά του τίτλου σε Mac, Linux, PS3 και Xbox 360.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Αν και το voice over φάίνεται κακό, από αυτό που είδα ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται. Εντάξει δεν περιμένω από indie εταιρεία τρομερά γραφικά οπότε σε αυτό το τομέα δεν στέκομαι πολύ. Το gameplay μακάρι να είναι καλό, αν και μου φάνηκε αρκετά scripted από αυτά που έδειξαν...

    • mysterious
    • @Tanno όπως πολύ σωστά είπε ο Tobajaras η τριλογία του Darkman είναι αυτή που είδες.Όντως είναι ολόιδιος.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον story.

    • GamingFun
    • Και εγώ δεν θυμάμαι ποια ταινία μου θύμισε αλλά μου θύμισε κάποια. Μακάρι να βγει καλό το παιχνίδι.

*