Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Flight: Οι συνθέτες των Assassin’s Creed Odyssey και Horizon: Zero Dawn στο νέο Batman game

*
Το νέο Batman game δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ωστόσο οι The Flight θα αναλάβουν το κομμάτι της μουσικής και του soundtrack γενικότερα. Οι The Flight ήταν υπεύθυνοι για τη μουσική στο Assassin’s Creed Odyssey, αλλά και το Horizon: Zero Dawn, ενώ είχαν βάλει την υπογραφή τους και στο Alien: Isolation. H μπάντα είχε αφήσει υπονοούμενα εδώ και μερικούς μήνες σχετικά με αυτήν της τη συνεργασία, ωστόσο με τα επίσημα λογότυπα του νέου Batman game να έχουν επιβεβαιωθεί από πλευράς Warner Bros., η κατάσταση είναι σχεδόν ξεκάθαρη. Περισσότερα, ελπίζουμε να έχουμε σύντομα, τόσο για το game, όσο και για τη μουσική του. Αν θέλετε να διαβάσετε πάντως τη συνέντευξη που τους πήρε ο Μάνος Βέζος για το Assassin's Creed Odyssey, κάντε click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*