Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2018: Ανακοινώθηκε το επόμενο Dragon Age

Το νέο μέρος της σειράς Dragon Age αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο των Game Awards 2018 από την BioWare, χωρίς πολλές πληροφορίες. Η εμφάνισή του (είτε ως Dragon Age 4, είτε ως "νέο Dragon Age") είχε διαρρεύσει εδώ και μερικές μέρες και είναι πλέον γεγονός. Η γνωστή ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε το παιχνίδι με ένα video διάρκειας 60 δευτερολέπτων και χωρίς να αφήνει να μάθουμε ιδιαίτερα πολλές πληροφορίες ή να πάρουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι μας περιμένει. Παρουσιάζει απλά ένα δράκο και έναν χαρακτήρα περικυκλωμένο από φωτιά. Το trailer μάλιστα ολοκληρώνεται με το hashtag #TheDreadWolfRises, ενώ μετά την αποκάλυψή του, εκπρόσωπος του studio σημείωσε πως στο νέο Dragon Age εργάζονται άτομα που έχουν δουλέψει σε Dragon Age, Jade Empire και Baldur's Gate. Πληροφορίες για κυκλοφορία και πλατφόρμες δεν έχουν γίνει γνωστές, οπότε δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να δείτε το παρακάτω teaser trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*