Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2020: Teaser trailer για το The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

Κατά την διάρκεια των The Game Awards 2020, η publisher Bethesda Softworks και η developer ZeniMax Online Studios, μας παρουσίασε το πρώτο teaser trailer για το The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion.

Το Gates of the Oblivion είναι η επόμενη περιπέτεια που περιμένει τους παίκτες. Η Bethesda Softworks θα κάνει την επίσημη αποκάλυψη μέσω ενός event στις 21 Ιανουαρίου στο Twitch. Στο event, θα αποκαλύψει το επόμενο κεφάλαιο, τα DLCs και την καινούργια ιστορία, που σύμφωνα με τους developers θα οδηγήσει τους παίκτες μέχρι την άκρη του oblivion. Το The Elder Scrolls Online είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One X, Xbox One S, και στο PC μέσω Steam, Bethesda.net και Google Stadia. Επίσης είναι στα σκαριά μια νέα έκδοση για PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*