Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2020: Νέο ρεκόρ με 83 εκ. livestreams

*
Τα The Game Awards 2020 πήγαν εξαιρετικά σε επίπεδο θεάσεων, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Πάνω από 83 εκ. livestreams έγιναν για την εκδήλωση του 2020 που μεταδόθηκε ζωντανά και χωρίς την παρουσία κοινού, λόγω COVID-19. Πάνω από 8.3 εκ. θεατές παρακολούθησαν ταυτόχρονα την εκδήλωση στο peak της, ξεπερνώντας κατά πολύ την αντίστοιχη επίδοση του 2019 που ήταν 7.5 εκ. θεατές. Πάνω από 40 διαφορετικά δίκτυα έκαναν μετάδοση το event, ενώ το Twitch μόνο του κατέγραψε πάνω από 2.63 εκ. ταυτόχρονους θεατές. Σε ό,τι αφορά το YouTube, η αύξηση έφτασε το 84% σε σχέση με το 2019. Πάνω από 9000 content creators έκαναν αναμετάδοση και live σχολιασμό την εκδήλωση, ενώ στο +31% κινήθηκαν και τα σχόλια και posts των χρηστών για την εκδήλωση στα social media. Τέλος, ο αριθμός των χρηστών που ψήφισε για συγκεκριμένες κατηγορίες βραβείων διπλασιάστηκε σε σχέση με το 2019.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*