Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Call of Duty εγκαταλείπει το διάστημα

*
Δεν θα πρέπει να περιμένουμε νέο παιχνίδι της σειράς Call of Duty να επιστρέψει στο διάστημα, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, όπως ξεκαθάρισε η Activision. Οι πωλήσεις του Call of Duty: Infinite Warfare δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές και o Eric Hirshberg μίλησε στους επενδυτές της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας πως θα επέλθουν αλλαγές και πως η φετινή παραγωγή (που αναμένεται από την Sledgehammer Games) θα επαναφέρει το franchise στις ρίζες του. Κάτι που ξεκαθαρίστηκε πάντως είναι πως δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του φετινού τίτλου μετά την απόφαση της Activision, καθώς ο χαρακτήρας και το setting του project που δουλεύει η SG ήταν προκαθορισμένο εδώ και τρία χρόνια.



Τέλος, σημειώθηκε πως η Activision θα δώσει φέτος λιγότερο βάρος στα DLC του Infinite Warfare και θα επικεντρωθεί στο έξτρα περιεχόμενο για το Call of Duty: Black Ops 3, καθώς εκεί βλέπει αρκετά ικανοποιημένους χρήστες ακόμη και σήμερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mariodm22
    • Εκτος απο το γεγονος πως ακομα το BO3 πουλαεi και πως ο κοσμος το προτιμα απο το Infinite warfare , εχουν προσθεσει ακομα κα Ζombies custom map creator . Βεβαια μεχρι στιγμης μονο στο PC αλλα και παλι ... Γενικα το Infinite warfare ηταν μια αποτυχια . Ας ελπιζουμε πως θα μαθει απο τα λαθη του το Franchise και πως θα επιστρεψει στις ριζες του !!!

    • DevilSpawn
    • Θεωρώ πως χρειάζεται μια ενδιάμεση κατάσταση, ούτε πολύ φουτουριστική, ούτε πολύ παλαιομοδίτικη. Το BF1 παρ' ότι μετέφερε το σκηνικό της εποχής πολύ πιστά, με τοω κόσμο αρχικά να το αγκαλίαζει, στη συνέχεια αρκετοί σταμάτησαν να ασχολούνται.

      Ίσως βέβαια και να φταίει το γεγονός ότι, there's a new sheriff in town, που ακούει στο όνομα Overwatch και έχει πάρει αρκετό μερίδιο από την πίτα των FPS.

*