Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Destiny: The Taken King και σε PS3 και Xbox 360 με «μικρό» HDD

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει το The Taken King expansion του δημοφιλούς Destiny και με τόσες αλλαγές που θα επιφέρει στο leveling και το looting system, πολλοί κάνουν λόγο για ένα τελείως ανανεωμένο παιχνίδι. Όμως, τα διαδικαστικά της κυκλοφορίας δεν είναι το μοναδικό πράγμα που απασχολεί για την ώρα την Activision, αλλά o γνωστός publisher έχει στρέψει τις προσπάθειές του προς την κατεύθυνση της αναζήτησης όλο και μεγαλύτερου κοινού για τον τίτλο και συγκεκριμένα έχει βάλει στο «στόχαστρο» τους κατόχους μοντέλων PlayStation 3 και Xbox 360 με σκληρούς δίσκους χαμηλής χωρητικότητας.



Τα 20GB που θα απαιτεί το The Taken King στο PlayStation 3 και τα 10GB αντίστοιχα στο Xbox 360, μπορεί να μοιάζουν ελάχιστα στις μέρες μας, όταν όμως είχαν πρώτο-κυκλοφορήσει αυτές οι κονσόλες οι χωρητικότητες των σκληρών δίσκων ήταν κατά πολύ μικρότερες από ότι σήμερα. Όσοι λοιπόν αντιμετωπίζουν πρόβλημα χωρητικότητας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Activision πριν τις 15 Σεπτεμβρίου, αρκεί να διαθέτουν ενεργό λογαριασμό στη Bungie. Η κυρίαρχη σκέψη για την ώρα είναι να κυκλοφορήσει ένα patch που θα επιτρέπει την ανάγνωση αρχείων του παιχνιδιού από εξωτερικό σκληρό δίσκο ή flash drive. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της Activision και για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*