Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Game Boy ξαναζεί με το Super Retro Boy

*
Μπορεί να έχει περάσει μια δεκαετία από την ημέρα που το Game Boy βρήκε στη σύνταξη, μπορεί τα μελλοντικά πλάνα της Nintendo να μην περιλαμβάνουν την αναβίωση της φορητής κονσόλας, παρόλα αυτα, η εταιρεία Retro-Bit σχεδιάζει να του δώσει και πάλι ζωή. Αυτό, μέσω του Super Retro Boy που ουσιαστικά είναι ένας κλώνος του original Game Boy. Πέρα από το γεγονός ότι θα είναι συμβατό με όλα τα cartridges των Game Boy, Game Boy Color, και Game Boy Advance, το Super Retro Boy θα διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2,500 mAh με διάρκεια έως και 10 ώρες, scratch και shatter-resistant TFT HD display ενώ η τιμή του, τουλάχιστον για τη Β. Αμερική όπου θα αρχίσει να διατίθεται από τον προσεχή Αύγουστο θα είναι $80.



Επιπλέον, αντί για τα shoulder buttons του Game Boy Advance η συσκευή θα διαθέτει ένα επιπλέον ζευγάρι πλήκτρα στο μπροστά μέρος, κάτω από τα κλασσικά Α και Β.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Powell
    • ψηνομουνα αλλα εκει μπροστα που εχει τα shoulder buttons δεν ξερω αν βολευει.
      Θα δειξουν τα hands on review αν βγει

    • gamelover
    • Ωράιο!μου αρέσει σαν ιδέα!Βέβαια δεν νομίζω ότι για μένα προσωπικά αξίζει η αγορά μιας και δεν είχα πολλές κασέτες ποτέ απο τα game boy αλλά για όποιον έχει μεγάλη βιβλιοθήκη και θέλει να ξαναζήσει τις παλιές παιδικές στιγμές πιστεύω ότι αξίζει.
      Μειον και για μένα τα shoulder buttonsπου βρίσκονται σε αυτή τη θέση αλλά πιστεύω πως απο την άλλη θα το έχουν προβλέψει.

*