Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Lone Echo II της Ready at Dawn έρχεται στο Oculus VR το καλοκαίρι (trailer)

Στο πλαίσιο του Oculus Gaming Showcase αποκαλύφθηκε το νεότερο trailer για το Lone Echo II, το πολυ-αναμενόμενο sequel για το franchise της Ready at Dawn. Το παιχνίδι αναμένεται το καλοκαίρι για το Oculus VR και το Oculus Quest 2 και τα γεγονότα του συνεχίζουν από εκεί που μας άφησε η πρώτη παραγωγή. Η Captain Olivia Rhodes και το Echo One (Jack) ταξιδεύουν 400 χρόνια στο μέλλον, όπου και θα πρέπει να βρουν (σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό) το κλειδί της επιστροφής τους. Η μηδενική βαρύτητα και οι γρίφοι πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018, αλλά μετά από αρκετές καθυστερήσεις, θα κυκλοφορήσει φέτος. Δείτε το νέο trailer του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*