Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Mable and the Wood έρχεται σε Xbox One και Nintendo Switch

*
Το Mable and the Wood, ο νέος Metroidvania τίτλος της Graffiti Games και Triplevision Games έρχεται στο Xbox One και το Nintendo Switch εκτός από τις ήδη ανακοινωμένες εκδόσεις για PC, Mac και Linux.

To παιχνίδι ξεχωρίζει δίνοντας στον παίκτη τη δυνατότητα να παίρνει τις μορφές των αρχηγών που σκοτώνουν αλλάζοντας έτσι το πως ο χαρακτήρας αλληλεπιδρά με τον κόσμο γύρω του. Η Mable είναι μια αρκετά αδύναμη ηρωίδα που μεταφέρει σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ένα βαρύ σπαθί με αποτέλεσμα οι κινήσεις της να είναι περιορισμένες.


Η δύναμή της βρίσκεται στην ικανότητα της να μεταμορφώνεται για μικρό χρονικό διάστημα σε νεράιδα και να μεταφέρεται γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο καλώντας το σπαθί της και χτυπώντας έτσι τους εχθρούς της. Επιπλέον, οι επιλογές του παίκτη καθορίζουν την πορεία και την εξέλιξη του χαρακτήρα καθώς και το τέλος του παιχνιδιού που ξεδιπλώνεται με περισσότερους από έναν τερματισμούς.

Δείτε το trailer που ακολουθεί



Το Mable and the Wood αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για PC, Mac, Linux, Xbox One και Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*