Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Red Dead Redemption στο Xbox One

To Red Dead Redemption είναι από τα games που έχουν ζητήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλοι οι κάτοχοι Xbox One στο πλαίσιο του backwards compatibility list για το νέο σύστημα. Ο τίτλος που κυκλοφόρησε το 2010 είναι έτοιμος να προσφερθεί λοιπόν, αφού η Microsoft τον έχει ήδη ανεβάσει στο Xbox Live Marketplace. Απλά, επειδή προφανώς δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη αυτή η εξέλιξη, για να τον κατεβάσετε αυτή τη στιγμή στο σύστημά σας θα πρέπει να τηρείται μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
- να έχετε αγοράσει το παιχνίδι ψηφιακά μέσα από το Xbox Live Marketplace (€29.99 η τιμή του αυτή τη στιγμή) ή
- να ακολουθείτε ένα χρήστη που έχει ήδη το game και να το αγοράσετε τώρα.
Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει απλά να πάτε στο game history του φίλου σας, να βρείτε το Red Dead Redemption και είτε να το κατεβάσετε (αν το έχετε ήδη αγοράσει), είτε να το αγοράσετε για να το κάνετε εγκατάσταση στο Xbox One.



Μιας και η ενσωμάτωση του τίτλου της Rockstar στη λίστα των backwards compatible παιχνιδιών δεν έχει γίνει επίσημη, δεν λειτουργεί προς το παρόν η διαδικασία ψηφιακής μεταφοράς του τίτλου στο Xbox One με ένα φυσικό αντίτυπο του τίτλου από το Xbox 360. Εντός των επόμενων ωρών/ημερών πάντως, αναμένεται και το επίσημο της υπόθεσης…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20.06
Η Microsoft προφανώς και έσπευσε να "κλειδώσει" τη διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω και έτσι εδώ και λίγες ώρες, το παιχνίδι ζητάει ένα update για να παίξει. Όπως είναι φυσικό, το update θα κυκλοφορήσει με την επίσημη ανακοίνωση...


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • τι μανία ειναι αυτη να θελει καποιος να παιξει ξανα ενα παιχνιδι που το εχει παιξει πιο παλιά απλα σε διαφορετικη κονσολα...???
      Και γιατι δε το παιζει ξανα στην ιδια αν το εχει?
      Οκ, λιγο καλυτερα γραφικα....ε και?

    • diver_gr
    • Ευκαιρία να ξαναπαίξουμε το Red Dead :), λογικά θα σε λίγο θα γίνει διαθέσιμο το update που θα το παίζουμε με το δισκάκι. Όλως περίεργος αναρωτιέμαι πως και δεν βγάλανε κάποια Remaster έκδοση του Red Dead? Μια βελτιωμένη έκδοση σε Next Gen και PC θα πουλούσε αρκετά εκατομμύρια κομμάτια!

    • pankar94
    • Απ οτι ξερω εχει να κανει με τον κωδικα ο οποιος ειναι τοσο πολυπλοκος και για αυτο δεν εγινε remaster.

    • alex4444
    • @periklis Η σημαντικοτητα του Backwards Compatibility ειναι 1) οτι δε χρειαζεσαι να εχεις πολλες κονσολες κατω απο την τηλεοραση μονιμα συνδεδεμενες, εφ'οσον η καινουρια παιζει και καποια παλια παιχνιδια που θες να ξαναεπισκεφθεις, 2) Αυτο δινει αυτοματως αξια στην βιβλιοθηκη τιτλων της παλιας σου κονσολας 3) Αν δεν εχεις την κονσολα στην οποια εχει βγει ενα πολυ καλο παιχνιδι, μπορεις να το αγορασεις εστω και τωρα και να το χαρεις. Αλλωστε κλασσικοι τιτλοι σαν το RDR δεν παλιωνουν ευκολα.

      Και υπ 'οψιν. Δεν εχει καλυτερα γραφικα, δεν προκειται για βελτιωμενη εκδοση του παιχνιδιου. Αλλο τα remasters κι αλλο το Backwards compatibility.

    • periklis
    • Παιδιά...να διευκρινησω...δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι...το εχω και γω στο 360 και ειλικρινα μακαρι να ηταν ετσι ολα τα παιχνιδια!
      Απλά θεωρώ οτι οσο καλό κι αν ειναι ενα παιχνιδι, δε θα δινα αλλα λεφτά για να το ξαναπάρω εφοσον το εχω παιξει ηδη.
      Για καποιον που δε το εχει παιξει φυσικά και ειναι καλο.
      Εγω εθιξα το θέμα σχετικα με οσους απο εμας παιζουμε κατι και τρελαινομαστε στην ιδέα να βγει παλι....

      εμένα αλλο ειναι το ονειρο μου....

      Να βγουν καποια στιγμη αποκλειστικότητες της microsoft του 360 στο ps4 και του ps3 αποκλειστικοτητες στο XOne!

      πχ φανταστείτε να εβγαινε το GEARS of WAR 1 σε ps4! η το Resistance η το uncharted για ΧONE!

*