Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To StarCraft II γίνεται 10 ετών και η Blizzard το γιορτάζει με ένα σχετικό update

*
Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την εμφάνιση του StarCraft II στην αγορά των games και η Blizzard θέλει να το γιορτάσει με ένα σχετικό update. Η εταιρεία ανακοίνωσε νέα campaign achievements για κάθε αποστολή στο StarCraft II και τα τρία expansions, μαζί με αλλαγές που θα οδηγήσουν τους παίκτες να δημιουργήσουν τα δικά τους campaigns. Η Blizzard έχει πάρει τις ιδέες του Warcraft III game editor και τις έχει εφαρμόσει και σε αυτό το game, καταφέρνοντας να του δώσει ακόμη περισσότερη ζωή. Το anniversary patch θα παρουσιάσει ακόμη ένα νέο lobby, κάνοντας εύκολη τη μετακίνηση ανάμεσα σε δύο χάρτες στο multiplayer, καθώς και ένα νέο υπο-μενού Campaign στην κεντρική οθόνη.  Κάποιες από αυτές τις αλλαγές έχουν έρθει ήδη με το update 4.13, ωστόσο μένει να δούμε ποια από αυτά θα έρθουν ακόμη πιο βελτιωμένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*