Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To teaser της Season 5 του Call of Duty: Warzone δείχνει το Stadium να έχει καταστραφεί από πυρηνική έκρηξη

*
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η νέα season του Call of Duty: Warzone, έχουν κυκλοφορήσει μερικά teaser που μας προετοιμάζουν για μεγάλες αλλαγές. Το πιο παλιό teaser έρχεται από τον streamer και YouTuber Nickmercs, που σε clip του βλέπουμε κάτι που μοιάζει με το μπροστινό τμήμα ένος τρένου και στα αριστερά του πετάει ένα ελικόπτερο, με έναν ήχο από τρένο να ακούγεται στο background. Αυτό ίσως σημαίνει πως στο παιχνίδι θα προστεθεί τρένο.

Το επόμενο κλιπ έρχεται από τον Tyler Polchow, στο οποίο βλέπουμε ένα security video μέσα από το Stadium, το οποίο είναι παράξενο καθώς το μεγάλο αυτό γήπεδο είναι κλειστό. Πέρα, όμως, από το εσωτερικό του γηπέδου, βλέπουμε μια πυρηνική έκρηξη. Μετά από αυτό, το feed της κάμερας διακόπτεται. Η έκρηξη αυτή ίσως να είναι μια νέα λειτουργία στο Warzone - παρόμοιο με αυτό του Modern Warfare 2 multiplayer nuke - ή μπορεί να είναι teaser για τις αλλαγές που θα έρθουν στο map λόγω της πυρηνικής έκρηξης.


Τέλος, και τα 2 clip φέρουν την ημερομηνία 5 Αυγούστου, κατά την οποία ίσως πραγματοποιηθεί κάποιο in-game event.
\  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*