Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο system update του PS5 ενεργοποιεί την αποθήκευση παιχνιδιών νέας γενιάς σε εξωτερικό USB drive

*
Το πρώτο μεγάλο system software update για το PS5 θα γίνει διαθέσιμο αύριο, 14 Απριλίου 2021. Φέρνει πολλά και ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά, όπως η αποθήκευση παιχνιδιών της νεότερης κονσόλας της Sony σε USB drive, προσθήκες στα social features και νέα χαρακτηριστικά στο PlayStation App.

Αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η αποθήκευση παιχνιδιών του PS5 σε συμβατά, εξωτερικά USB. Η μεταφορά τους θα πραγματοποιείται από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της κονσόλας. Προσοχή, η δυνατότητα αυτή απλά επεκτείνει τον ήδη υπάρχοντα αποθηκευτικό χώρο. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών του PS5 από USB drive και ο λόγος είναι ότι όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εκμεταλλεύονται την ταχύτητα του SSD. Πάντως θα λαμβάνουν κανονικά τα updates και όποτε θέλετε να ασχοληθείτε με κάποιο από αυτό απλά θα το αντιγράφετε στον σκληρό δίσκο της κονσόλας. Κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σαφώς πιο γρήγορο από το ότι να κατεβάσετε ξανά τον τίτλο από το store. Ακόμα, θα είναι δυνατή η επιλογή ποια game modes θέλετε να εγκαταστήσετε, εφόσον το παιχνίδι υποστηρίζει αυτή την ευκολία. Στο μέλλον, το PS5 θα υποστηρίζε επέκταση του αποθηκευτικού του χώρου μέσω Μ.2 drives.




Από εκεί και πέρα, έρχεται cross generation share play ανάμεσα σε PS4 και PS5, η ένδειξη Request to Join Game Session θα εμφανίζεται οποιαδήποτε κονσόλα έχετε εσείς ή οι φίλοι σας και επιπλέον, έρχονται ανανεώσεις στο Game Base και τα Personalization Options. Τέλος, νέες λειτουργίες έρχονται και στο PlayStation app, όπως η συμμετοχή σε ενα multiplayer session στο PS5 μέσω του app, η διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου της κονσόλα και πολλά άλλα.



Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με όλα τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το σχετικό post στο PlayStation Blog. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*