Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2022 αντίστοιχα αναμένονται οι εκδόσεις νέας γενιάς των Cyberpunk 2077 και The Witcher 3: Wild Hunt

*
Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι οι εκδόσεις των Cyberpunk 2077 και The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσουν το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2022 αντίστοιχα.

"Εργαζόμαστε σκληρά στις εκδόσεις του Cyberpunk για συστήματα νέας γενιάς, που είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2022, μαζί με άλλα κύρια updates για όλες τις πλατφόρμες", αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου. Ακόμα σημειώνεται πως συνεχίζεται η δουλειά για τις εκδόσεις νέας γενιάς του The Witcher 3: Wild Hunt αλλά και για το expansion του Cyberpunk για το οποίο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία.


Ακόμα, η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα projects και στο δελτίο τύπου γίνεται αναφορά στις πρόσφατες εξαγορές της Digital Scapes που μετονομάστηκε σε CD Projekt Red Vancouver αλλά και της The Molasses Flood που το επόμενο project της θα είναι βασισμένο σε ένα από τα υπάρχοντα IPs της CD Projekt Red.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*