Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Town, το νέο IP της Game Freak για το Nintendo Switch

*
Κάθε παραγωγή της Game Freak έχει την ιδιαίτερη σημασία της και στο πρόσφατο Nintendo Direct μάθαμε για το επόμενο IP της γνωστής ομάδας που θα έχει την ονομασία Town, θα είναι RPG και θα κυκλοφορήσει το 2019 για το Nintendo Switch. To παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα μικρό χωριό με τους κατοίκους του να ζουν ειρηνικά, μέχρι που μεγάλα τέρατα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτά τα τέρατα με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων του χωριού και να ανακαλύψουν πολλά μυστικά. Το Town θα κυκλοφορήσει το 2019, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Δείτε το video που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Nintendo Direct, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*