Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την Rusviet Faction του Iron Harvest

Ο publisher Deep Silver και η developer King Art Games κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το real-time strategy Iron Harvest στο οποίο μας παρουσιάζουν την "Rusviet". To κράτος αυτό μετά τον Great War δυσκολεύεται να κρατήσει σε σταθερό ρυθμό την δαπάνη πόρων, τους οποίους χρειάζεται για να συντηρήσει τα μεγάλα και πανάκριβα War Machine.

Εμπνευσμένο λοιπόν από την ιστορία μετά το πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Iron Harvest διηγείται την ιστορία της Rusviet Empire η οποία έχει εσωτερικά προβλήματα ενώ προσπαθεί να κρατήσει μια δυνατή θέση στο πόλεμο. Όσον αφορά το combat, οι Rusviets έχουν τα Mechs για το close combat, ενώ για περισσότερη καταστροφή, οι παίκτες θα ρίχνουν στην μάχη τα artillery units.


Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PC μέσω Steam στις 1 Σεπτεμβρίου και για τα PlayStation 4 και Xbox One σε αργότερη ημερομηνία.

Δείτε παρακάτω το trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*