Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer με τους πρωταγωνιστές του Yo-kai Watch 3: The Tale of Two Yo-kai Watches

*
Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Yo-kai Watch 3: The Tale of Two Yo-kai Watches, στο οποίο παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της ιστορίας. Στο νέο αυτό παιχνίδι, ο Nate μετακομίζει με την οικογένειά του σε μία φανταστική χώρα που ονομάζεται “BBQ” (στην ιαπωνική έκδοση η συγκεκριμένη χώρα έχει ένα λιγότερο φανταστικό όνομα, μιας και λέγεται “USA”). Εκεί, ο Nate θα ξεκινήσει την περιπέτειά του σε μια νέα περιοχή, το περιβόητο St. Peanutsburg, όπου υπάρχουν πάνω από 600 Yo-kai, μαζί με τα νέα “Merican Yo-kai”, όπως το Rocky Badboya ή το Terminyanator. Υπάρχει κι μία ακόμα ηρωίδα, η Hailey Anne, η οποία βρίσκεται στο Springdale και θα συνεργαστεί με τον Usapyon για να σχηματίσουν την Hapyon Detective Agency προκειμένου να λύσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Το trailer αποκαλύπτει και κάποιες πτυχές του gameplay, με το παιχνίδι να είναι ήδη διαθέσιμο σε Ιαπωνία και Ευρώπη και να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου του 2019 στην Βόρειο Αμερική, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*