Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Hitman The Complete First Season, Assassin's Creed II και άλλα τις επόμενες μέρες

*
Πολλά είναι τα παιχνίδια που μπορείτε να αποκτήσετε ή να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα και ο Tsamba_Gamer σας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Καταρχάς σας υπενθυμίζουμε ότι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλία Play at Home της Sony, μέχρι τις 6 Μαΐου 2020 και ώρα 02:00πμ, μπορείτε να κάνετε δικά σας δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα cent, τα Uncharted: The Nathan Drake Collection που περιλαμβάνει τα Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves και Uncharted 3: Drake’s Deception και επιπλέον το Journey. Επίσης, ως τις 3 Μαΐου, μπορείτε να κατεβάσετε από το PlayStation Store το Hitman The Complete First Season και να παίξετε δίχως καμία οικονομική υποχρέωση, έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.


Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα παιχνίδια που θα λάβουν δίχως επιπλέον κόστος οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus για τον μήνα Μάιο. Πρόκειται για τα Cities: Skylines και Farming Simulator 19. Μέχρι να "ενεργοποιηθούν", έχετε για λίγες μέρες ακόμα την ευκαιρία να κατοχυρώσετε τους τίτλους του Απριλίου, δηλαδή το Uncharted 4: A Thief's End και DiRT Rally 2.0.

Ξεκίνησε ήδη το Special Demo event του Splatoon 2 και θα ολοκληρωθεί στις 6 Μαΐου, ώρα 16:59μμ. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν πρόσβαση στα modes Turf War, Ranked Battle και Salmon Run. Παράλληλα, την ίδια περίοδο, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το παιχνίδι με έκπτωση, μέσω του eShop του Nintendo Switch.

Μέχρι και τις 4 Μαΐου, ώρα 09:59πμ, οι συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate θα μπορούν να δοκιμάσουν χωρίς κόστος τα Kingdom Come: Deliverance, Yakuza 0 και Sonic Mania. Θα ακολουθήσει το Μαζί με τους παραπάνω τίτλους είναι διαθέσιμο και το Mafia III μέχρι τις 7 Μαϊου.

Πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα λάβουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold για τον τρέχον μήνα. Οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν πρόσβαση στα V-Rally 4 και Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Επίσης, τα Sensible World of Soccer και Ovelrold II, διαθέσιμα τόσο για την προηγούμενη κονσόλα της εταιρείας, όσο και για το Xbox One, αφού προστίθενται αυτόματα στο πρόγραμμα των backwards compatible games με το τωρινό σύστημα. 



Η Ubisoft δεν σταματάει τις προσφορές. Πιο συγκεκριμένα, ως τις 5 Μαΐου, μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, οι κάτοχοι PC μπορούν να κατεβάσουν και να κάνουν δικά τους για πάντα τα Assassin's Creed II, Rayman Legends και Child of Light.

Δύο είναι τα παιχνίδια που προσφέρει δωρέαν στους PC gamers το ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic. Ως την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 17:59μμ, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα Amnesia: The Dark Descent και Crashlands. Θα ακολουθήσει, από 7 έως και 14 Μαΐου, το Death Coming.

Με το Mafia III μπορούν να ασχοληθούν δωρεάν την επόμενη εβδομάδα και οι χρήστες του Steam, ενώ από τα δωρεάν παιχνίδια ξεχωρίζει το PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2, για το οποίο έχετε ακόμα περιθώριο 6 ημέρες, προκειμένου να το κάνετε δικό σας για πάντα. Για ο,τι προσφέρεται δωρεάν αυτό το διάστημα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Valve, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

Οι κάτοχοι φορητών συσκευών δεν θα μείνουν με το παράπονο αυτή την εβδομάδα, μιας και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Deus Ex GO για iOS και Android.

Για τους συνδρομητές Twitch Prime, τα δωρεάν παιχνίδια για PC του τρέχοντος μήνα είναι τα Yono and the Celestial Elephants, Urban Trial Playground, The Little Acre, Old School Musical, Avicii Invector, Pankapu, Fractured Minds και Snake Pass.

Τέλος, σε περίπτωση που υπάρχουν αναγνώστες της στήλης, συνδρομητές της υπηρεσίας Stadia Pro, από αυτόν το μήνα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Pioneer Edition του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει, πέρα από τον τίτλο, το Survivor Pass: Cold Front και ένα Stadia exclusive skin set.

Καλή Πρωτομαγιά και Καλό Μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*