Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twitch Sings: Πρώτο videogame από το Twitch

*
Από την περίοδο που μετατράπηκε στη μεγαλύτερη πλατφόρμα για game streaming, το Twitch ετοιμάζεται πλέον για το πρώτο του παιχνίδι, το Twitch Sings. Το Twitch Sings είναι ένα δωρεάν karaoke game σχεδιασμένο για live streaming, εκμεταλλευόμενο πλήρως την πλατφόρμα του Twitch. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο από εδώ και στόχο έχει να προωθήσει τη δημιουργικότητα των streamers συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την ενέργεια του να είναι κανείς live. Υπάρχουν μάλιστα χαρακτηριστικά για το κοινό, όπως ζητοκραύγασμα μέσω emotes, virtual ovations και η δυνατότητα ψηφοφορίας του επόμενου τραγουδιού. Σύμφωνα με το ίδιο το Twitch, νέα κομμάτια θα προστίθενται σε εβδομαδιαία βάση, χτίζοντας μια πλούσια βιβλιοθήκη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*