Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tο Pokémon Go ανεβάζει την μετοχή της Nintendo

Ουδείς φαίνεται να περίμενε την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Pokémon Go σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Το σχετικό game/app κυκλοφόρησε μόλις σε ελάχιστες αγορές επίσημα, ωστόσο βρίσκεται ηδη στην κορυφή του iTunes Top 10. Δεν είναι δε τυχαίο ότι όλοι οι gamers κατάφεραν να το εγκαταστήσουν στις συσκευές τους ακόμη και αν δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο Store της περιοχής τους, ενώ πάρα πολλά είναι τα περίεργα κρούσματα που έχουμε συναντήσει τις τελευταίες μέρες στην προσπάθεια πολλών να πιάσουν σπάνια τερατάκια σε διάφορα σημεία της περιοχής τους. Μία κοπέλα ανακάλυψε ένα πτώμα σε ένα δάσος, ενώ ένας άλλος χρήστης προκάλεσε τρακάρισμα γιατί ήθελε να πιάσει ένα Pokémon πάνω σε κεντρικό δρόμο.



Δεν είναι λοιπόν παράλογο που μετά τη διάθεση του Pokémon Go, η μετοχή της Nintendo σημείωσε άνοδο, ενώ θετικά φαίνεται να ανταποκρίνονται οι gamers και στις μικρο-συναλλαγές που υποστηρίζει το παιχνίδι, έτσι ώστε να αγοράσουν αντικείμενα.  Μία ακόμη θετική εξέλιξη είναι πως σύμφωνα με τον CEO της Niantic (developer του τίτλου), οι παίκτες θα μπορούν σύντομα να ανταλλάζουν Pokémon, όπως ακριβώς συνέβαινε και στις κλασικές εκδόσεις στα φορητά της ιαπωνικής εταιρείας. Ο ίδιος σημείωσε δε, πως λόγω της επιβάρυνσης που έχουν ήδη οι servers, το λανσάρισμα του τίτλου σε περισσότερες χώρες "παγώνει" μέχρι νεοτέρας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Raphael
    • Μας έκαναν hype και τώρα παγώνουν την κυκλοφορία.... Εντωμεταξύ όποιος έχει κινητό από Αμερική μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι στο playstore στην Ελλάδα κανονικά.... Ότι να ναι....

    • warlock
    • Υπαρχει το apkmirror μπαινετε στο σαιτ και το κατεβαζετε τουλαχιστον οσοι εχετε Android αλλα εχει πολλα θεματακια απο οτι ειδα... Αλλα για εμας τους βιαστικους μας βολεψε!

    • Volga
    • @Raphael Δεν παίζει ρόλο από που είναι το κινητό αλλά από που είναι ο gmail λογαριασμός στο οποίο τρέχει.

*