Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί το Future Games Show Spring Showcase 2022

*
Όπως ανακοινώθηκε, το Future Games Show Spring Showcase θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου 2022. Το Future Games Show είναι ένα multiformat games broadcast με διάρκεια περίπου μία ώρα, γεμάτο νέα trailers, ανακοινώσεις, συνεντεύξεις με developers και playable demos, όχι μόνο από indies αλλά και από AAA blockbusters. Από τον Ιούνιο του 2020 έχουν πραγματοποιηθεί πέντε shows και συνολικά έχουν παρακολουθήσει 150 εκ. άνθρωποι. Το event αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για την παρουσίαση μικρών και μεγάλων επερχόμενων κυκλοφοριών και το Future Games Show Spring Showcase είναι ένα από τα τρια που προγραμματίζονται για το τρέχον έτος. Τα άλλα δύο θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*