Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Αύξηση των πωλήσεων του Super Mario 3D All-Stars λίγο πριν την απόσυρση από τις αγορές

*
Η GfK δημοσίευσε τα δέκα κορυφαία παιχνίδια σε πωλήσεις retail για τη Μεγάλη Βρετανία την εβδομάδα που πέρασε. Δε δημιουργεί έκπληξη το γεγονός ότι το Monster Hunter Rise βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο λανσάρισμα. Για την ακρίβεια πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο της σειράς, πίσω από εκείνο του Monster Hunter World το 2018, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για δύο συστήματα εκείνη την περίοδο.

Επί πλέον, το Super Mario 3D All-Stars αύξησε τις πωλήσεις του κατά +276%, παρά το γεγονός ότι θα σταματήσει να διατίθεται στις αγορές από την 1η Απριλίου. Η συγκεκριμένη αύξηση το κατατάσσει στη δεύτερη θέση, ενώ ακολουθεί το Animal Crossing στην τρίτη θέση. Η συγκεκριμένη λίστα έχει άρωμα Nintendo, αφού τα 9 από τα 10 παιχνίδια διατίθενται αποκλειστικά για το υβριδικό σύστημα της εταιρείας, με μόνη εξαίρεση το FIFA 21. Για την ακρίβεια, και το Minecraft γίνεται διαθέσιμο στις υπόλοιπες κονσόλες, όμως το 95% των συνολικών πωλήσεων πραγματοποιούνται για το Nintendo Switch. Αναλυτικά:


1. Monster Hunter Rise
2. Super Mario 3D All-Stars
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
5. Minecraft Dungeons
6. Minecraft (Switch)
7. Mario Kart 8: Deluxe
8. FIFA 21
9. Luigi's Mansion 3
10. Super Mario Odyssey

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*