Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: Χριστούγεννα στην κορυφή για το FIFA 21

*
Το FIFA 21 βρέθηκε στην κορυφή των boxed charts της περασμένης βδομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αύξηση πωλήσεων της τάξεων του +8%. Στη δεύτερη θέση συναντάται το Assassin's Creed Valhalla της Ubisoft, ενώ το Animal Crossing: New Horizons κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση για αυτή την εβδομάδα. Την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνουν τα Mario Kart 8: Deluxe και Call of Duty: Black Ops Cold War.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι το racing παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον υδραυλικό, έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων για το 2020. Οι πωλήσεις του για φέτος είναι ακόμα υψηλότερες από το 2017 που πρωτοκυκλοφόρησε, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Τέλος το Cyberpunk 2077 της CD Projekt είχε πτώση -57% η οποία το έφερε στην όγδοη θέση. Αναλυτικά:


1. FIFA 21
2. Assassin's Creed Valhalla
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Call of Duty: Black Ops Cold War
6. Spider-Man: Miles Morales
7. Just Dance 2021
8. Cyberpunk 2077
9. Super Mario 3D All-Stars
10. Minecraft (Switch)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*