Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft Forward: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Watch Dogs Legion (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward digital event, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Watch Dogs Legion. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 29 Οκτωβρίου 2020, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Στον τρίτο τίτλο της σειράς οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους έως και 20 χαρακτήρες ταυτόχρονα. Κάθε NPC που θα μπορείτε να θέσετε υπό τον έλεγχό σας θα έχει τη δική του ιστορία, προσωπικότητα, ατάκες και narrative. Ακόμα θα μπορούν να καθορίζουν ποιος από τους NPCs θα είναι η καλύτερη επιλογή για συγκεκριμένες αποστολές, με βάση τις ικανότητές τους.


Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward ρίξαμε μια ματιά και στο gameplay του Watch Dogs Legion, οπότε σας αφήνουμε με το παρακάτω trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*