Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Ρεπορτάζ αποκαλύπτει τους τραγικούς λόγους ακύρωσης ενός φιλόδοξου King Arthur videogame

*
Φαίνεται πως ο Serge Hascoet, που βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών λόγω των κατηγοριών παρενόχλησης εντός Ubisoft, δημιούργησε μεγαλύτερο κακό στην Ubisoft, αφού ρεπορτάζ αναφέρει πως εξαιτίας του ακυρώθηκε ένα αρκετά φιλόδοξο King Arthur videogame. Όπως σημειώνει το Bloomberg, η Ubisoft προσέλαβε το 2018 τον Mike Laidlaw, creative director του Dragon Age, για να δημιουργήσει ένα RPG που είχε την κωδική ονομασία Avalon. Το παιχνίδι δουλευόταν στο studio του Quebec και θα ήταν ένα ΑΑΑ game που θα εστίαζε στην ιστορία του King Arthur και των ιπποτών του. Όσοι εργάστηκαν στο project σημειώνουν πως η πρόοδος που είχε σημειωθεί ήταν εντυπωσιακή και πως το game θα προσέφερε και competitive multiplayer δράση στο στιλ του Monster Hunter.



Ο Laidlaw παραιτήθηκε από τη θέση του τον Ιανουάριο του 2019, αλλά το project ακυρώθηκε γιατί στον Hascoet δεν άρεσε το fantasy setting και απαίτησε από την ομάδα να φτιάξει κάτι «καλύτερο από Tolkien». Ο Mike Laidlaw προσπάθησε να μην πάει στράφι όλη η δουλειά που είχε γίνει και μετέτρεψε το game σε κάτι σχετικό με την ελληνική μυθολογία, ωστόσο και αυτό απορρίφθηκε. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αρκετούς τριγμούς εντός της εταιρείας και όπως ήταν λογικό, το project ακυρώθηκε. Υπενθυμίζεται πως ο Serge Hascoet είναι από τα άτομα που εξετάζονται για τα των κατηγοριών κακοποίησης εντός εργασιακού χώρου. Ευελπιστούμε, πάντως, πως τώρα που απομακρύνθηκε από την εταιρεία να εξεταστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει το project. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Καλα μπορει και να ακυρωθηκε διοτι ενα τετοιο παιχνιδι θα ετρωγε πολεμο με την κατασταση που επικρατει σημερα. Πιο πιθανο μου ακουγεται ενα τετοιο σεναριο.

*