Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ubisoft: Σχολιάζει το ποσοστό κέρδους από τις πωλήσεις στο Steam

*
Η Ubisoft μίλησε για άλλη μια φορά για το ποσοστό κέρδους της Valve από πωλήσεις τίτλων μέσα από το Steam. Σε αντίθεση με το Epic Games Store, το Steam κρατά το 30% των κερδών και δίνει στους developers και στους publishers το υπόλοιπο 70%.

Ο Chris Early, vice president for partnerships and revenue της Ubisoft, δήλωσε πως αυτό δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό και δεν αντιπροσωπεύει τον κόσμο όπως είναι σήμερα στον τομέα της διανομής των video games. Η Ubisoft πλέον διανέμει τα παιχνίδια της ψηφιακά μέσω Epic Games Store που κρατά μόλις το 12% των κερδών, και μέσω του δικού της Uplay.


Να σημειωθεί εδώ πως το μοντέλο 30-70 διατηρούν μέχρι και σήμερα τα καταστήματα των PlayStation, Xbox, Apple, Google και πολλά ακόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*