Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Unboxing videos για το PlayStation Classic

Το PlayStation Classic αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως στις 3 Δεκεμβρίου 2018 και η Sony συνεχίζει τη ροή πληροφοριών για το σύστημα. Αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα τα unboxing videos των εκδόσεων για την Ιαπωνία και τη Β. Αμερική. Επιπλέον, επαναλαμβάνονται πράγματα όπως η υποστήριξη plug-and-play system, ότ δεν θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή original PSOne discs, δεν θα είναι δυνατή η προσθήκη επιπλέον παιχνιδιών, δεν θα υποστηρίζεται η χρήση DualShock 4 και ότι θα υπάρχει split-screen multiplayer. Για κάθε τίτλο θα υπάρχουν 15 virtual memory card save slots και ένα Restore Point, που θα δημιουρείται όταν πατήσετε το Reset button της κονσόλας. Τέλος, αν ένα παιχνίδι αποτελείται από περισσότερα το ενός discs, τότε αναγκαστικά πρέπει οι παίκτες να σηκώνονται από τη θέση τους, μόνο και μόνο για να πατάνε το Open button και να διαβάζεται το επόμενο disc. 



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*