Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Velocity 2X και Sportsfriends στο PS Plus τον Σεπτέμβριο

H Sony ανακοίνωσε τη λίστα των τίτλων που θα προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του νέου συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας θα απολαύσουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος το arcade shooter Velocity 2X και το local multiplayer Sportsfriends. Αντίστοιχα, οι κάτοχοι PS3 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το PlayStation All-Stars Battle Royale και το arcade strategy Hoard. Τέλος, οι κάτοχοι PS Vita θα μπορέσουν να κατεβάσουν δωρεάν τα TxK και Joe Danger.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
28 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Όχι, όχι και όχι. Ένας retail για PS3 και άγιος ο θεός. Και λέγαμε πως ο Αύγουστος ήταν κακός μήνας. Μόνο το Velocity 2X ξεχωρίζω...

    • evergrey
    • Τον αλλο μηνα παιδια θα χαρειτε με Driveclub.Παντος το "βιτακι" για αλλον εναν μηνα ξεχωριζει με 3 πολυ καλα παιχνιδια.Ευτυχως γιατι το Velocity X2 φαινεται πολυ καλο!

    • evergrey
    • Παιδια ολοι εχουμε ξενερωσει μετα απο Batman,Far Cry 3,Deus Ex,Dragon's Dogma και τοσα αλλα.Αλλα τσμαπα κραζουμε.Μας υποσχεθηκε η Sony οτι καθε μηνα θα βαζει εναν ΑΑΑ τιτλο;Παιχνιδια θα βαζει και παιχνιδια βαζει.Οι νεοι ειναι το θεμα οτι τρωνε πικρα.Εμεις οι παλιοι ακομα εχουνε παιχνιδια να φαν και οι κοτες.

    • nkav64
    • @raysod, έχω υπερασπιστεί τη συγκεκριμένη υπηρεσία πολλές φορές στο παρελθόν όμως θα ήθελα να έβλεπα και τουλάχιστον ένα παιχνίδι πρώτης γραμμής ανά μήνα, κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν θα συμβεί για το Σεπτέμβριο και γενικώς το καλοκαίρι δεν πήγε ιδιαίτερα καλά από άποψης παιχνιδιών στο Plus.

      Εφόσον η υπηρεσία είναι συνδρομητική και τουλάχιστον για το PS3 υπάρχουν άπειροι τίτλοι οι οποίοι μπορούν να δοθούν δωρεάν πιστεύω είναι εφικτό για τη Sony να δίνει κάθε μήνα ΑΑΑ τίτλους από το πρόσφατο παρελθόν.

      Όπως είπε και ο Deathracer αμα βάλει το Ascension το οποίο είναι και "δικό" της παιχνίδι όχι μόνο θα ικανοποιήσει το πολυάριθμο κοινό του Plus, αλλά σίγουρα θα προσεγγίσει και πολλά ακόμα νέα μέλη.

      Εμείς λοιπόν δίνουμε το 50άρικο ανά έτος. Δεν θα πρέπει και η υπηρεσία να φροντίζει για τη διαρκή μας ικανοποίηση;

      Καλά και τα indies αλλά άμα λείπουν οι κράχτες ο κόσμος ξενερώνει. Και δυστυχώς οι εποχές είναι δύσκολες για τέτοια έξοδα...

    • nkav64
    • @raysod, καθόλου παράλογος και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβήτησα τα όσα έχουν δοθεί στο παρελθόν. Αυτά όπως πολύ ευστοχα παρατήρησε ένας φίλςο νωρίτερα είναι όμως για τους λεγόμενους παλαίούς συνδρομητές. Κι επειδή η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή το τι δίνεται από το Plus το Σεπτέμβριο δεν υπάρχει πουθενά ο κράχτης και άρα κανένας άμεσος λόγος για κάποιον να κανει μια νέα συνδρομή.

      Όσο για τον ένα καφέ το μήνα, επειδή έχουμε συζητήσει κάτι ανάλογο και στο παρελθόν υπάρχουν πάρα πολλοί gamers που δυστυχώς ούτε αυτά δεν έχουν να δώσουν. Και πως να τα έχουν όταν αναγκάζονται να συντηρήσουν την οικογένειά τους με τα σχεδόν €400 που δίνει κάθε μήνα ο ΟΑΕΔ. Αν και εφόσον είναι τυχεροί και δεν έχει περάσει η περίοδος όπου δικαιούνται το επίδομα.

    • xGodKilleRx
    • Διάβασα All-Stars Battle Royale και είπα ωραία θα το λιώσω στο Vita, τζάμπα χάρηκα, τελικά μόνο για το PS3...Αδιάφορος ΚΑΙ αυτός ο μήνας.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • @raysod Ένας καφές τον μήνα μπορεί να είναι και υπόθεση για μερικές οικογένειες,ας μην μπαίνουμε σε οικονομικά θέματα,σίγουρα δεν είναι τεράστιο το κόστος αλλά όλοι οι πελάτες της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχουν δικαίωμα να γκρινιάζουν.Θυμάμαι που κάνετε αναφορες σε κάποιους μήνες που δίνανε 2-3 AAA τίτλους,και πολύ πιθανόν να μην μπορέσατε να τους τελειώσετε όλους οπότε πήγανε στράφι.Καλύτερα θα ήταν αυτό που λέει ο Νικήτας ένας ΑΑΑ τίτλος και μερικά idies έτσι θα έχεις την δυνατότητα να δεις όλα.

    • nkav64
    • Αν και ξεφεύγει η κουβέντα, το gaming επειδή είναι για κάποιους εθισμός, απόλαυση, τρόπος ζωής, όπως ο καπνιστής σχεδόν πάντοτε έχει τσιγάρα στην τσέπη, έτσι και ο gamer θα φροντίσει πάντοτε για το λεγόμενο "αλκοολίκι" του. Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες γι' αυτό όλοι γκρινιάζουν έστω και για αυτό το 50άρικο.

      Τώρα όσον αφορά τα χρήματα που πρέπει να δαπανήσει η οποιαδήποτε εταιρεία για να φέρει τίτλους στις πλατφόρμες της είναι κάτι το οποίο ποσώς με ενδιαφέρει. Οταν δημιουργείς μια υπηρεσία επι πληρωμή και μάλιστα φροντίζεις να δημιουργήσεις υψηλές προσδοκίες, τότε οφείλεις να ικανοποιείς αυτές τις προσδοκίες από την αρχή έως το τέλος, με απόλυτη συνέπεια, μιας και μιλάμε για τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες και όχι για κανένα μπακάλικο της γειτονιάς.

      Γι' αυτό πολλές φορές διαμαρτύρεται ο κόσμος. Διότι όταν του δημιουργείς προσδοκίες, οφείλεις να τις ικανοποιείς διαρκώς.

    • evergrey
    • Εγω μετα τα ευχαριστα νεα απο @raysod στο forum (Οτι τελικα και το PlayStation All-Stars Battle Royale ειναι cross buy) ειναι ο πιο μαματος μηνας για το "βιτακι"!5 παιχνιδακια και αντε να βρω χωρο να τα βαλω.
      Παντος απο αρχες καλοκαιριου εχει πεσει πολυ γκρινια με το Plus(Ειδικα για το PS4)αλλα δεν βλεπω η Sony να ιδρωνει!Οποτε η εχει καβατζωσει Plus λαο με το online του PS4 η πραγματικα εμπαινε μεσα οταν εδινε ΑΑΑ παιχνιδια και τωρα το μειωσε καπως.

    • Sensei
    • Απαράδεκτος αυτός ο μήνας.
      Φίλε @raysod ανέφερες: " Εγώ σαν συνδρομητής του plus προτιμώ να μου παρέχει και να με φέρνει σε επαφή με παιχνίδια τα οποία πιθανότατα δεν θα αγόραζα ποτέ…"
      Δεν θέλω να διαφωνήσω με τα δικά σου γούστα σε καμία περίπτωση αλλά τώρα σοβαρά ? Δεν έχουμε όλοι εδώ μέσα την ευχέρεια να δίνουμε 50ρικα για παιχνίδια που δεν θα παίζαμε ποτέ. Μην λέμε χαζομάρες. Ένας "σοβαρός" τίτλος θα έπρεπε να υπάρχει..

    • Sensei
    • @raysod

      Θα σου πω το άλλο. Εγώ μόνο PS3 έχω. PlayStation All-Stars Battle Royale ή Hoard δηλαδή. Οπότε με λίγα λόγια περνάει έτσι ο μήνας για μένα. Ούτε καν που θα τα κατεβάσω.
      Απλά μη κολλάς στο ότι δε γουστάρουμε την υπηρεσία της Sony, αλλά όταν μας έχει συνηθίσει με έναν τουλάχιστον "καλό" τίτλο, λογικό είναι να γκρινιάξουμε. Έχει δώσει πολύ καλά παιχνίδια τους προηγούμενους μήνες, οπότε περιμέναμε κάτι αντίστοιχο..
      Τέλος, το θέμα με το 50ρι είναι ότι το δίνεις όλο το ποσό "προκαταβολικά". Δεν λέω ότι είναι μεγάλο ποσό αναλογικά με τον χρόνο.

    • Mithrantir
    • Της πλάκας είναι ο μήνας,αλλά δε χρειάζεται και γκρίνια.Απλά και όμορφα,όταν με το καλό τελειώσει η συνδρομή την κόβετε,εφόσον η Sony συνεχίσει να ρίχνει την ποιότητα της υπηρεσίας.

    • dawnstar
    • Αυτο με το feedback δεν το ειχα ακουσει καν.παιδες κακα τα ψεματα η γκρινια υπαρχει απο τους κατοχους ps4 περισοτετο Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν παιχνιδια για ps4 νομιζω οτι σε κανα 6μηνο θα αρχισει να δινει σιγα σιγα και για το ps4 πιο γνωστους τιτλους.το driveclub δεν θα ειναι ολοκληρο αλλα ενα μεροα του θα δωσει θα τ1ο κατεβασω για να δω τα γραφικα αλλα δυστηχως δεν μου πολυ αρεσουν τα παιχνιδια με τα αμαξια

    • August21
    • Ώρες ώρες μου φαίνεται οτι η ελληνική gaming κοινότητα ζει στο δικό της μικρό κόσμο. Μπορεί να είμαι λίγο μεγάλος, αλλά θυμάμαι οτι παιχνίδια τύπου velocity, resogun, mercenary kings, κόστιζαν ένα πενηντάρικο ( και μετά κατοστάρικο) οι τρείς ζωές, και τώρα επειδή τα προσφέρουν με λίγο περισσότερο bling θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι, επειδή λέει είναι τζάμπα, ή επειδή κοστίζουν όσο κάνει ένας καφές που είπε ο φίλος παραπάνω. Συμπαθάτε με, αλλά δεν έδωσα 400+ Ευρώ συν τα 50 για την συνδρομή για να παίζω παιχνίδια εικοσαετίας. Σε λίγο θα βγάλουν το arkanoid και το bomber jack και θα τα παρουσιάσουν σαν την επιστροφή του Θεού στη γη. "Μα," σου λέει κάποιος, "δεν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα", ή "αφού τζάμπα είναι γιατί παραπονίέσαι". Το τι συναλλαγές κάνει η Sony, το πόσο πληρώνει για τα παιχνίδια, τι νομικά προβλήματα υπάρχουν, όλα αυτά δεν αφορούν ούτε εμένα, ούτε κανέναν end user. Η Sony μας υποσχέθηκε "κορυφαία σε βαθμολογία παιχνίδια", και το Road not Taken έχει 72, ενω το Velocity 2x δεν έχει καν βαθμολογία στο metacritic. Αν αυτό δεν είναι κοροιδία και καταπάτηση των όρων της συμφωνίας μας, τότε δεν ξέρω και εγώ τι είναι.

    • panosm30
    • Μην ανανεωσετε την συνδρομη τοτε ειπαμε ή να περνετε μινιαια ή πουληστε την κονσολα.Οχι αλλη γκρινια ελεος.

    • BigDaddy
    • Ρε παιδες τοσα ΑΑΑ games εχει δωσει οπως λεει και ο φιλος Raysod οχι μονο αυτα που ειπε αλλα και αλλα τοσα απο πιο παλια Ρε Χρηστο ξεχασες να πεις RDR uncharted 3 κλπ :P.
      Bασικα ρε παιδες δεν εχει μεινει και τιποτε αλλο (τροπος του λεγειν) να δωσει τουλαχιστον για PS3.

      Ολα τα ΑΑΑ τα δωσε εως τωρα.Δεν αφησε και τιποτα να μην το δωσει :P

      Για τη νεα σεζον γερα χαρτια στη ακρη υπαρχουν.αν σκεφτουμε ολα τις περσινες κυκλοφοριες για φετος στο ps plus ξεκινωντας απο Βatman Arkham οrigins μεχρι black flag και need for speed rivals Κλπ Και δεν θελει πολυ μυαλο οτι ειναι προτειμοτερο να τα δωσει σε μηνες gaming μεσα στο χειμωνα που καθεται ο κοσμος σπιτι παρα καλοκαιρι που ολος ο κοσμος κανει διακοπες βγαινει εξω παει ταξιδια ολο το καλοκαιρι.

      Τελος στους καλους μηνες μεσα σε ενα μηνα το PS Plus ανταμειβε οχι οσο ενας καφες 4ε αλλα πολυ παραπανω απο οσο ολη η συνδρομη. Οποτε οποιος θελει μπορει να μεταβει σε αλλη καλυτερη συνδρομιτικη υπηρεσια.Και οπως λεει ο συναδελφος απο πανω οχι τιποτε αλλοα αλλα για να τελειωσει η γκρινια. :P

    • mariodm22
    • Για Ps3 ειναι καλα τα πραγματα στα δωρεαν παιχνιδια . Στο Ps4 για μενα προσωπικα το πλακωνουν στα αχρηστα παιχνιδια που θα ασχοληθεος λιγο και μετα τελος . Μας φλομωασν με 2 καλα παιχνιδια στην αρχη , αντε κανα 2 μετα μετρια , αγορασαμε σαν προβατα την συνδρομη για Plus και μετα μου βαζεις κατι παιχνιδια που τα θεωρω τελειως απαραδεκτα ως συνδρομητης !!! Το να δωσεις 60 ευρω για να γινεις μελος Ps plus δεν ειναι καλιγα και πρεπει να απαιτεις σαν αγοραστης να εχεις και τιποτα της προκοπης . Ολοκληρη Sony αντι να μου βγαζεις παιχνιδια Ps vita στο Ps4 φτιαξε μου κανα παλιο Ps3 και δωστο μου στο Ps4 ...

    • ABTR
    • August21 Σαν μεγαλος ανθρωπος που εισαι επρεπε να κατανοησεις οτι τα 400 ευρω δεν τα εδωσες μονο για τα παιχνιδια του Plus υπαρχουν και αλλα παιχνιδια για την κονσολα εκει εξω του 2014 Οπως επισης οτι ειναι αδυνατον σε μια καινουρια κονσολα να παρεις ΑΑΑ τιτλους απο την πρωτη μερα την στιγμη που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα
      To outlast το resogun ειναι παιχνιδια με χαμηλη βαθμολογια; απο 80 και πανω εχουν πει τα περισσοτερα indies που δινουν στο ps4 ειναι ακυκλοφορητα οι βαθμολογιες βγαινουν μετα οποτε ψαξε για το velocity την αλλη τεταρτη
      Και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος τους τελευταιους δυο μηνες αλλα με αυτα που εχουν δωσει τοσα χρονια το να γκρινιαζουμε ειναι υπερβολη

    • nkav64
    • Δυστυχώς για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι το να εκφράζεις τη γνώμη σου δεν αποτελεί δικαίωμα αλλά αμάρτημα.

    • BigDaddy
    • Δεν θα δωσουν feedback απλως το Plus δεν ειναι καλο.Γιατι? Γιατι ετσι :P

      Raysod πιστευω πολλα αλλα παιδια λογω το οτι εχουμε να κανουμε και καποια αλλα πραγματα σε αυτη τη ζωη δεν προλαβαινουμε και παλι τοσα παιχνιδια να τα παιζουμε 6-6 καθε μηνα χωρια αυτα που κουβαλαει ο καθενας σε καθε συστημα ξεχωριστα απο τη δικη του retail συλλογη. Πως προλαβαινουν αλλοι και ειναι λιγα τα παιχνιδια τοy plus μονο αυτοι ξερουν,

      Αν καθονται ολη μερα απλως κανουν μαμ κ@κ@ νανι και παιζουν τοτε παω πασο. Εκτος αν εχουν δυνατοτητες superman σπανια περιπτωση αλλα καθολου απιθανη:P Τοτε μπραβο ρε παιδες και πειτε και σε μας τη συνταγη πια ειναι γιατι ο κοσμος με τοσο παιχνιδι δεν προλαβαινει ο ενας εχει μπλεξει με τα διδακτορικα ο αλλος με τις τσικουδιες και τα κοψιδια :PpPpPp (Πλακα κανω)

      χαχα Φιλε Raysod oπως τα λες!!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι τρογωνται τοσο. Το θεμα ειναι οτι τα λογια απο τη πραξη απεχουν πολυ.
      Και οποιος θελει να τιμωρησει την σονυ ιδου η ευκαιρια του να κοψει την συνδρομη αλλιως τσαμπα η ολη φασαρια.

      Και στη τελικη ρε παιδια μεταξυ σοβαρου και αστειου καλο ειναι να τα δοκιμαζουμε ολα οσο πρεπει και οσο αξιζει ενα παιχνιδι. γιατι Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ :P

    • Sensei
    • Νομίζω παρατράβηξε το θέμα λιγάκι :)
      Ο κάθε ένας έχει τα δικά του γούστα και γιαυτό διαφέρουν οι απόψεις μας. Το θέμα είναι ότι (τουλάχιστον για PS3) αυτόν τον μήνα, για μένα κάλυψε τα γούστα ανθρώπων σαν τον @raysod που τα γουστάρει αυτά τα παιχνίδια. Εγώ π.χ τα θεωρώ παιχνίδια που θα τα έπαιζα στο κινητό αν βαριόμουνα(και αν). Δεν πιστεύω πως αξίζουν κάτι παραπάνω (δε το συζητώ για συνδρομή).
      Επίσης, χωρίς να έχω PS4, τα παιχνίδια για μένα είναι τουλάχιστον απαράδεκτα, αλλά εν μέρει το κατανοώ γιατί πρόκειται για νέα κονσόλα.
      Δε λέω, ευχαριστήθηκα Bischock, 2k 14 κτλπ αλλά ...
      Αντε να δούμε τον επόμενο μήνα !

    • Sensei
    • Άμα δε γουστάρω ένα παιχνίδι, προφανώς και είναι απαράδεκτο για μένα. Δε καταλαβαίνω γιατί πειράχτηκες.
      Με την αναφορά των παιχνιδιών που έκανες, το πήγες στο άλλο άκρο, οπότε και δε το σχολιάζω.
      Συγνώμη φίλε μου αλλά τον λίγο ελεύθερο χρόνο για gaming που έχω, προτιμώ να τον ξοδεύω σε παιχνίδια τύπου Tomb Raider/ Bioschock παρά σε παιχνίδια τύπου arkanoid.

    • geodelik
    • Το 50αρικο το πληρωνεις για να παιιζεις online τα παιχνιδια. Απο κει και περα η Σονυ λεει οτι αμα γινεις συνδρομητης θα σου δινει και καποια παιχνιδια. Οποτε τα παιχνιδια ειναι δωρεαν.

    • Whitey
    • Geodelik, ενημερωτικά, αυτό που λες ισχύει μόνο για το PS4. Στα PS3 και PS Vita δεν είναι απαραίτητη η συνδρομή για να παίξεις Online.

    • geodelik
    • Το ξερω Whitey. PS4 εχω. Αλλα οι περισσοτεροι που γκρινιαζουν, ειναι αυτοι του 4 και οχι του 3. Του 3 εχουν παρει καλο πραμα!!!!

*