Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ward Prime trailer για το Remnant: From the Ashes

O publisher Perfect World Entertainment και η developer Gunfire Games δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το DLC Subject 2923 του Remnant: From the Ashes. Σε αυτό παρουσιάζεται η περιοχή Ward Prime, μια μυστηριώδης εγκατελειμένη στρατιωτική βάση και μία από τις δύο ζώνες που προστίθενται με το add-on.

Όσοι λάβουν μέρος στην εξερεύηση της περιοχής Ward Prime θα διαπιστώσουν ότι κρύβει πολλά μυστικά, όπως η προέλευση των “The Dreamers” και τον τρόπο που συνδέονται με το Root, τη σκοτεινή δύναμη που καταδυναστεύει τη Γη. Τη δεκαετία του '60, ο στρατός των ΗΠΑ ανακάλυψε μια μεγάλη εξωγήινη πέτρα, πάνω στην οποία ήταν σκαλισμένα σύμβολα και έναν τοίχο με παράξενα runes γραμμένα σε διαφορετική γλώσσα. Όταν έγινε η αποκωδικοποίηση των runes αποκαλύφθηκε η δύναμη του World Stone και ο τρόπος δημιουργίας των Dreamers- ανθρώπων που έχουν δεσμούς με πανίσχυρα όντα σε άλλους κόσμους. Για το σκοπό αυτό ο στρατός δημιούργησε μια εγκατάσταση, γνωστή ως Ward Prime.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*