Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Watch Dogs Legion: Σχεδόν καθολική η πρόσβαση του Τύπου στο preview του τίτλου

*
Για πρώτη φορά στην ιστορία της βιομηχανίας του gaming η Ubisoft παρείχε καθολική πρόσβαση σε όσους εκπροσώπους του Τύπου ήθελαν να δοκιμάσουν το Watch Dogs Legion. Ακόμα και σε όσους δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν και μάλιστα είχε πλήρως ενεργοποημένο το customization για τα accessibility options.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πολλές εταιρείες έχουν αναγκαστεί είτε να διακόψουν τις εργασίες τους, είτε να εφαρμόσουν το μοντέλο εργασίας από το σπίτι και κυρίως, οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς.


Πάντως η Ubisoft έδωσε λύση στο πρόβλημα και μάλιστα όλοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία της δοκιμής του Watch Dogs Legion με τον τρόπου που ταίριαζε στις ανάγκες τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*