Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox All Access: Κονσόλα Xbox και υπηρεσίες με μηνιαία συνδρομή

*
Ακούγεται έντονα εδώ και καιρό πως η Microsoft ψάχνει να βρει ένα τρόπο να ενοποιήσει όλες τις υπηρεσίες που παρέχει στους κατόχους του Xbox One και έτσι φαίνεται πως η συνδρομή του Xbox Live και η συνδρομή του Xbox Game Pass θα προσφέρονται πλέον σε ένα πακέτο. Η κωδική ονομασία του πλάνου αυτού εντός της Microsoft είναι Project Largo και φαίνεται πως τόσο το Xbox One S, όσο και το Xbox One X θα προσφέρονται δωρεάν με διετή πακέτα με την ονομασία Xbox All Access. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Xbox One S θα προσφέρεται με συνδρομή 22 δολαρίων το μήνα με κλειστό συμβόλαιο 2 ετών και το Xbox One X με συνδρομή 35 δολαρίων το μήνα με κλειστό συμβόλαιο 2 ετών. Έπειτα από την πάροδο των δύο αυτών ετών, η κονσόλα παραμένει στην ιδιοκτησία του χρήστη. Το αρχικό πλάνο είναι να διατεθούν αυτά τα πακέτα αρχικά στην αγορά της Αμερικής, αλλά είναι σίγουρο ότι αν γίνουν πραγματικότητα, δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν και σε άλλα μέρη του πλανήτη.



Πέραν των παραπάνω, υπάρχει και η φημολογία για ένα νέο περιφερειακό Xbox που έχει την κωδική ονομασία Washburn. Θα κοστίζει 150 δολάρια/ευρώ και ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί στην Gamescom, ωστόσο τα πλάνα της Microsoft φαίνεται πως άλλαξαν. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Οκτώβριο, λίγο μετά το λανσάρισμα του Forza Horizon 4. Ξέρουμε πως δεν είναι το νέο Xbox Elite Controller, οπότε μένει να δούμε τι ετοιμάζει η αμερικανική εταιρεία… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kokos78
    • Ειναι win-win και εσυ τα δινεις λιγα-λιγα και μαλιστα λιγο φθηνοτερα αλλα και αυτοι εξασφαλιζουν περισσοτερους πελατες και σε βαθος διετιας.

    • diver_gr
    • Πολύ καλή η σκεπτική της MS. 2 χρόνια όλα πληρωμένα και στο τέλος σου μένει το X η S χωρίς να έχεις το ζόρι να μαζέψεις 500άρι η να βάλεις δόσης μέσω πιστωτικής.

      Μακάρι να το δούμε και προς Ελλάδα μεριά.

*