Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Anaconda και Xbox Lockhart οι κωδικές ονομασίες των Xbox επόμενης γενιάς

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Microsoft συνεχίζει να δίνει στις κονσόλες Xbox κωδικές ονομασίες από ερπετά. Το original Xbox One είχε τον κωδικό Durango και το Xbox One X, Scorpio. Τώρα το επόμενης γενιάς Xbox, που φημολογείται ότι θα καταφτάσει το 2020, φέρεται να έχει την ονομασία Anaconda. Οι πληροφορία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα Windows Central και λέγεται ότι η Microsoft έχει στα πλάνα της να λανσάρει δύο κονσόλες. Το Anaconda θα είναι στην ίδια κατηγορία με το Xbox One X, με βελτιωμένα γραφικά, και επεξεργαστή από την AMD. Ακόμα, θα υπάρχει δίσκος SSD, για τη μείωση των χρόνων φορτώματος. Η άλλη κονσόλα θα αντικαταστήσει το Xbox One S, έχει την κωδική ονομασία Lockhart και θα είναι πιο οικονομική. Και οι δύο κονσόλες θα είναι πλήρως backwards compatible με τίτλους των Xbox, Xbox 360 και Xbox One. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται και η υπηρεσία xCloud game streaming, με τη Microsoft να προετοιμάζεται για τις σχετικές δοκιμές σε PCs, smartphones και κονσόλες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*